Think3D-News-Νέα

Oι 9 μεγαλες τασεις εσωτερικης διακοσμησης για το 2018

Είτε το πιστεύτετε είτε όχι, το 2017 – ο χρόνος που μας έφερε σχεδόν κάθε καταστροφή που είναι γνωστή στην ανθρωπότητα- φτάνει προς το τέλος του. Καθώς είμαστε τόσο γεμάτοι με ελπίδα για το 2018, αποφασίσαμε να ξεπεράσουμε το υπόλοιπο του τρέχοντος έτους και αντ ‘αυτού να ρίξουμε μια ματιά σε αυτά που μας επιφυλάσσει το επόμενο. Για να μας βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια, μερικοί από τους σημαντικότερους σχεδιαστές στον κόσμο της εσωτερικής διακόσμησης μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για το τι θα είναι τάση τον Ιανουάριο στη διακόσμηση. Εδώ, έχουμε 9 τάσεις στις οποίες προσβλέπουμε από την 1η Ιανουαρίου.

1. Μονόχρωμες υφές και μοτίβα – Οι μονόχρωμες υφές και τα μοτίβα βρίσκουν όλο και περισσότερο μια θέση στους εσωτερικούς χώρους.» Το παιχνίδι μεταξύ των στοιχείων ενός δωματίου προσθέτει δραματικότητα και διάσταση σε ένα χώρο.

2. Καναπέδες με ένα μαξιλάρι – Μπορούμε να δούμε τους καναπέδες με ένα μαξιλάρι να είναι τάση το 2018 λόγω της κομψής και εύκολης αίσθησης. Το ασυνήθιστο στυλ εντάσσει πλήρως τη σύγχρονη άνεση.

3. Χρησιμοποιώντας υφάσματα για εξωτερικούς χώρους εσωτερικά – Υπήρξαν τεράστιες βελτιώσεις στους τύπους εξωτερικών υφασμάτων που ήταν διαθέσιμα – προηγουμένως οι επιλογές περιορίζονταν σε στερεά και μερικές ρίγες και η αίσθηση ήταν παρόμοια με καμβά ή πάπλωμα. Τώρα τα υφάσματα προσομοιώνουν όμορφα ένα ευρύ φάσμα υφασμάτων από βελούδο και μοχέρ μέχρι λινό και σενίλ, στο βαθμό που μπορεί να είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς τη διαφορά. Αυτό ανοίγει τόσες πολλές επιλογές για την εξωτερική ταπετσαρία να έχει μία πιο ξεχωριστή και κομψή αίσθηση, και λόγω της μεγάλης αντοχής και της ευκολίας του καθαρισμού, βλέπω να χρησιμοποιούμε αυτά τα υφάσματα εξωτερικού χώρου όλο και περισσότερο σε εσωτερικούς χώρους ειδικά σε περιοχές μεγάλης χρήσης με όμορφο αποτέλεσμα.

4. Το περισσότερο είναι περισσότερο – Εκτυπώσεις, μοτίβα, φούντες, τολμηρά χρώματα, σκοτεινή τέχνη. Αυτά είναι τα πράγματα που δίνουν το wow! Είναι πάντα καλό να χρησιμοποιείς μια λαξευμένη καρέκλα ή ένα τραπέζι για να διατηρείς μια καθαρή αίσθηση. Όταν αγοράζετε κομμάτια που σας μιλούν και γεμίζετε το σπίτι σας με πράγματα που αγαπάτε, το σπίτι σας δεν θα πάει ποτέ εκτός στυλ.

5. Αντίκες – Αυτό δεν μοιάζει με μια καινούρια τάση γιατί πάντα εντάσσουμε την παράδοση στα σχέδιά μας. Πιστεύουμε πολύ στη χρήση πραγμάτων που αγαπάμε. Έχουμε πολλούς πελάτες που είναι νέοι και έρχονται σε μας με κομμάτια που έχουν κληρονομήσει από την οικογένειά τους που εμείς χρησιμοποιούμε. Αλλάξτε την ταπετσαρία σε αντίκες καρέκλες ή σε ένα λεπτεπίλεπτο γαλλικό παγκάκι με ένα διασκεδαστικό ύφασμα, για παράδειγμα με μοτίβα σε λαμπερό πορτοκαλί και λευκό. Ξεκινήστε από μία σοβαρή αντίκα και μεταμορφώστε το σε κάτι που ταιριάζει με το σπίτι σας με έναν καναπέ με καθαρές γραμμές ή σε μια εναλλακτική σύγχρονη είσοδο. Ένα δωμάτιο που έχει μερικά όμορφα παλιά πράγματα μπορεί να μοιάζει πολύ άνετο με πολλά επίπεδα. Αγαπάμε ιστότοπους όπως το 1stdibs, διότι μπορούμε να ψάξουμε εύκολα σε άλλα μέρη της χώρας ή του κόσμου για να βρούμε ένα συγκεκριμένο κομμάτι και αυτό σίγουρα κάνει για ένα μοναδικό σπίτι.

6. Αναβαθμισμένοι χώροι για παιδιά – Είναι εκπληκτικό το πώς ένα εντυπωσιακό ενσωματωμένο κρεβάτι κουκέτα ή ένα κομψό μείγμα μοτίβων σε ένα playroom μπορεί να ξεκλειδώσει τα δημιουργικά μυαλά παιδιών και γονέων. Τα μικρά μας παιδιά χρειάζονται έναν όμορφο, στοχαστικό και διεγερτικό σχεδιασμό!

7. Η επιστροφή του χρώματος – Το χρώμα σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε ζωντανές και απροσδόκητες στιγμές. Προσπαθήστε να παίξετε με δύο τολμηρές αποχρώσεις μαζί για να δημιουργήσετε ένα νέο συνδυασμό. Ένας γρήγορος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να ζωγραφίσετε τοίχους με μία τολμηρή απόχρωση, να αλλάξετε μαξιλάρια ή να αλλάξετε ένα ύφασμα με πιέτες.

8. Παριζιάνικο Art Deco – Οι Γάλλοι κάνουν πράγματι διαχρονικά πράγματα, πάντοτε, όμως, καθορίζουν τις τάσεις τόσο στη μόδα όσο και στο σπίτι. Και ενώ δεν θέλουμε να τοποθετήσουμε το σύνολο του γαλλικού σχεδίου σε μία μόνο θέση ή στυλ, φαίνεται να υπάρχει ένα μεγάλο παριζιάνικο κίνημα Art Deco που αγαπάμε, που έχει δώσει στον κόσμο του σχεδιασμού έναν ολόκληρο ωκεανό ιδεών.

9. Υβριδικοί χώροι: Η τραπεζαρία-βιβλιοθήκη – Όλο και περισσότερο, οι πελάτες μας προσπαθούν να μεγιστοποιήσουν το χώρο τους με δωμάτια με διπλή λειτουργία και πιστεύουμε ότι το 2018 θα δείτε τους υβριδικούς χώρους να γίνονται ο νέος κανόνας. Η τραπεζαρία, για παράδειγμα, δεν χρησιμοποιείται στα περισσότερα σπίτια, καθώς βρίσκουμε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι γευματίζουν στην κουζίνα. Καθώς η επίσημη τραπεζαρία πέφτει σε αχρηστία, ενθαρρύνουμε τη μετατροπή της σε τραπεζαρία-βιβλιοθήκη, ένα ήσυχο καταφύγιο απαλλαγμένο από τους περισπασμούς που μπορείτε να βρείτε στο χώρο που έχετε την τηλεόραση ή στο οικογενειακό σας δωμάτιο. Μπορεί να είναι ένα ιδανικό μέρος για να στοιβάζετε βιβλία που διαβάζετε αυτήν την περίοδο και ένα ανθεκτικό étagère που λειτουργεί όμορφα σαν βιβλιοθήκη / μπουφέ. Είναι μία φανταστική αλλαγή – τελικά, ένα καλό βιβλίο είναι πραγματικά τροφή για την ψυχή.

πηγή: http://thezoereport.com/living/home/2018-decor-trends/

© Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: 20GRAF