ΕΜΕΙΣ.

Από το 2004 σχεδιάζουμε και παραδίδουμε στους πελάτες μας σχέδια που καλύπτουν δεόντως τις ανάγκες τους και τις «ανησυχίες» μας για τη διαρκή αισθητική & τεχνολογική μας εξέλιξη ώστε να ακολουθούμε ή να δημιουργούμε τα σύγχρονα πρότυπα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

3D design-3D sxediasmos-Visualisation-Fotorealismos

3D ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΦΩΤΟΡΕΑΛΙΣΜΟΣ

Σχεδιάζουμε τρισδιάστατα ό,τι χρειαστεί (από καρφίτσα μέχρι μία ολόκληρη πόλη) και τα απεικονίζουμε σε οποιοδήποτε χώρο (από λευκό φόντο μέχρι πάνω στον πλανήτη :-)).

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Εάν βαρεθήκατε ή απλά θέλετε μία ανανέωση στον χώρο σας, σχεδιάζουμε κατασκευαστικά & τρισδιάστατα την νέα διακοσμητική μας μελέτη και δημιουργούμε για εσάς τον νέο αισθητικά & λειτουργικά χώρο σας.

Decoration-Diakosmisi
3D videos

3D ΒΙΝΤΕΟ

Λένε ότι 1 εικόνα ισούται με 1000 λέξεις. Φανταστείτε τότε από πόσες εικόνες αποτελείται ένα βίντεο και υπολογίστε πόσες λέξεις μπορείτε να «πείτε». Είμαστε εδώ για να το δημιουργήσουμε για εσάς.

ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Μέσω της 20graf, σχεδιάζουμε γραφιστικά από ένα απλό φυλλάδιο μέχρι ολόκληρη εταιρική ταυτότητα με γνώμονα όχι μόνο την αισθητική, αλλά και την πρακτική εφαρμογή τους.

Graphic design-Grafistikos sxediasmos
Websites-Istoselides-Web design

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Μέσω της 20graf, δεν κατασκευάζουμε μόνο την ιστοσελίδα σας σύμφωνα με όλα τα σύγχρονα στάνταρντς…αλλά την προσαρμόζουμε γραφιστικά κι αναρτούμε όλο το υλικό για εσάς ώστε να σας την παραδώσουμε έτοιμη.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Μέσω της 20graf, αφού σας δημιουργήσουμε τα γραφιστικά σχέδια, μπορούμε να αναλάβουμε και την εκτύπωση των εντύπων σας μέσω των εξειδικευμένων συνεργατών μας.

Printing-Ektyposi

Σχεδιάζουμε για εσάς. Επικοινωνήστε μαζί μας στο: [email protected]

  Πολιτική Χρήσης CookiesΌροι Χρήσης  

© Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: 20GRAF